Problem with Tuya elements?

Hello,

seems that no elements or scenes are showed for Tuya. Is there a problem with them?

Thanks in advance

Asked by Santiago on June 30 at 7:24pm

Hi Santiago, overall the service seems to be working. Can you try unlinking and linking your Tuya account?

Working again after relinking account. I refreshed before It but nothing happened.

Thanks Derek!

Edit.. It has been happening all afternoon... I relink the account and seems work but some time after all desapears... Any idea on why?

Thanks

There seems to be a problem with the linking breaking on some accounts after sending requests to Tuya either to trigger a device or refresh the device list.

I'm investigating to determine the cause and will let you know once it's resolved.

In the meantime, unlinking and linking should temporarily resolve the issue.

A number of people have now reported this issue to me and I'm working with the Tuya support team on a resolution. I'll provide another update here once I have a response from them.

In the meantime, unlinking and relinking may resolve the issue, but this doesn't seem to be guaranteed either. Thanks for your patience.

Thanks for confirming you're working with Tuya on this, I don't believe my Tuya devices have triggered at Sunset for two days.

Yes, it seems it's working fine again. Thanks a lot, Derek.

BTW, I have seen while account is refreshing, Tuya info desappears... How often is it done? Because if it is refreshing while a trigger is launched it may not work well.

It refreshes when you login to your account to ensure you have the latest device list when editing sequences.

Perfect then... no fear it could happend :-)

Thanks!

Just to confirm my sequences have been running but my TuyaSmart devices haven't been turned on at sunset. This has been the case for the last 3 days.The webhook is triggering devices through IFTTT as my hive porch light is turning on. I've tried unlinking and relinking my account too.

Hi, seems problem still not solved... sad. Again disappearing after some time even relinking... Let's see what Tuya team can tell you about it.

Thanks!

Great news Derek, the fix seemed to have worked successfully, my lights triggered at sunset as they did previously.

Excellent, that should be it now but let me know if you run into any further issues.

Post a reply

The SEQUEmatic bot is still new and learning. If you don't get the answer you need, just ask to speak with Derek and your chat will be transferred.